Skab en bæredygtig og udviklingsorienteret arbejdsplads med ESG365. Du skal ikke lave ESG-regnskab eller bæredygtighedsrapport for revisoren eller bankens skyld. Du skal lave den fordi du ønsker at udvikle din virksomhed. Du skal lave den fordi, du ønsker at tage ansvar.

Bæredygtighed og gode arbejdsvilkår er afgørende for virksomheder, der ønsker at trives og have en positiv indvirkning på samfundet. I dag spiller små og mellemstore virksomheder (SMV’er) en afgørende rolle i den økonomiske udvikling. Derfor er det vigtigt, at SMV’er har de rette værktøjer til at implementere bæredygtige praksisser og forbedre arbejdsvilkårene.

Din vej til bæredygtighed og virksomhedsudvikling

SMV’er har nu en innovativ platform, der er skræddersyet til deres behov – ESG365. Denne platform giver SMV’er mulighed for at tage skridtet mod bæredygtighed og samtidig styrke deres virksomhedskultur. Ideén til ESG365 fik virksomhedens stifter Per Ørum under et webinar om bæredygtighedsrapportering.

– “Jeg fik idéen til ESG365 under et webinar om Bæredygtighedsrapportering fyldt med forkortelser og gloser, som var svære at forstå. Jeg har en SMV-virksomhed og har lavet ESG365 til andre små- og mellemstore virksomheder, som vil i gang med bæredygtighedsrapportering.”, fortæller Per Ørum, der har satset på at skabe en platform, hvor alle kan være med. En platform, der er bygget med tre centrale byggesten.

  1. 21 standard ESGmålepunkter udarbejdet af Erhvervsstyrelsen
  2. Jeres egne bæredygtighedsindsatser inspireret af FNs Verdensmål (SDG)
  3. Principper fra FN Global Compact, Certifikater, Mærkningsordninger mv.

Med ESG365 kan SMV’er nøje overvåge og forbedre forskellige områder af deres virksomhed, herunder sygefravær og medarbejdertilfredshed. Ved at indsamle data og identificere områder, der kræver forbedring, kan SMV’er træffe konkrete tiltag for at fremme trivsel og produktivitet blandt deres medarbejdere.

En succesfuld virksomhed er bygget på ligestilling og diversitet.

ESG365 giver SMV’er mulighed for at fokusere på disse områder og træffe tiltag for at sikre lige muligheder og inklusion i deres organisationer. Ved at værdsætte og fremme forskellige perspektiver kan SMV’er drage fordel af et bredere spektrum af ideer og skabe en dynamisk arbejdskultur.

Bæredygtighed handler også om at tage ansvar for miljøet. Med ESG365 kan SMV’er måle og overvåge deres CO2-forbrug og sætte ambitiøse mål for at nedbringe det. Ved at træffe konkrete skridt mod at reducere deres klimaaftryk kan SMV’er bidrage til en mere bæredygtig planet og samtidig styrke deres omdømme som ansvarlige virksomheder.

ESG365 giver SMV’er mulighed for at vælge og implementere specifikke bæredygtighedsinitiativer baseret på FN’s Verdensmål. Ved at måle deres fremskridt inden for verdensmålene kan SMV’er identificere områder, hvor de kan forbedre deres indsats og bidrage til en bæredygtig udvikling.

Skab en bæredygtig fremtid for din virksomhed

ESG365 er en brugervenlig platform, der er skabt af SMV’er til SMV’er. Den giver dig kontrol over din virksomheds bæredygtighedsrejse og mulighed for at være en del af den globale bevægelse mod en bedre fremtid. Start med ESG365 i dag og skab en bæredygtig virksomhed, der gør en forskel.

Per Ørum er ikke i tvivl om at virksomheder kan skabe en positiv fremtid med en god bæredygtighedsindsats. -“Med en god bæredygtighedsrapport skaber du stolthed blandt dine nuværende og kommende medarbejdere. Du viser dine kunder, at du har styr på penalhuset, og endeligt du får et redskab til af skabe en positiv udvikling og transparens i din virksomhed”, afslutter Per Ørum, der også tilbyder at komme ud til bestyrelser, erhvervsråd mv. for at fortælle om hvordan man kan komme igang med sit ESG-regnskab.

Ved at implementere ESG365 kan SMV’er skabe en bæredygtig og udviklingsorienteret arbejdsplads, der ikke kun har en positiv indvirkning på deres medarbejdere, men også på samfundet som helhed. Tag det første skridt mod en bedre fremtid ved at tage kontrol over din virksomheds bæredygtighedsrejse med ESG365.